Retourneren / Herroepingsrecht

Bij aankoop van producten in onze webshop geldt een bedenktijd van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Binnen deze termijn kunt u het product bekijken en beoordelen. Indien u het product niet wenst te behouden, kunt u deze aan ons retourneren. De bedenktijd gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangt.

Uw besluit tot retourzending geeft u ons per e-mail door. Hierin vermeldt u uw naam, factuurnummer, de artikelomschrijving en het artikelnummer van het te retourneren product alsmede uw bankrekeningnummer waarop de terugbetaling kan worden gedaan. Het product, inclusief eventuele toebehoren, dient ons in originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) originele verpakking te bereiken alvorens wij tot terugbetaling kunnen overgaan. Let op: de kosten van terugzending van het product zijn voor uw eigen rekening. Wanneer het product terugkomt met schade of gebruikssporen, dan zullen wij deze naar rato van de schade in mindering brengen op de terugbetaling. De terugbetaling vindt binnen 30 dagen na de annulering plaats.

Er zijn producten die u niet kunt retourneren, zoals maatwerkproducten. Indien een product is uitgesloten van het herroepingsrecht, dan is dit duidelijk bij de productinformatie aangegeven.